免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖

麗山機器人問題嚴重嗎?

看到有2個回覆提醒,點進去不見了,非常靈異

被消失
The most handsome prime minister in the history of micronations

回復 1# 馬仔

本來就唔嚴重,但因為有國民用VPN系統,所以通訊位址經常變,有時抽中左啲禁左嘅通訊位址就要手動搞餐死~唯有全面取消囉~變相就要犧牲控制機器人帳號流量

自由、民主、團結

回復 2# 關二哥

以為莫斯科至會有,點知麗山都有

回復  馬仔

本來就唔嚴重,但因為有國民用VPN系統,所以通訊位址經常變,有時抽中左啲禁左嘅通訊位 ...
李迎希 發表於 2020-3-4 19:42

工保大佬都解決唔到咩

回復  關二哥

以為莫斯科至會有,點知麗山都有
馬仔 發表於 2020-3-4 20:07

麗山機器人大多都是凌晨、深夜出沒,李院長每日早晨都勤奮的手動移除囉

何必大驚小怪
對機器人早已成習慣

何必大驚小怪
對機器人早已成習慣
伊安 發表於 2020-3-4 22:37

太多會影響國家發展

Dating for sex要收100麗山幣!?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
The most handsome prime minister in the history of micronations

叫雞唔洗錢呀?

叫雞唔洗錢呀?
仲尼 發表於 2020-3-5 22:35

照片都沒有,如何光顧?

照片都沒有,如何光顧?
關二哥 發表於 2020-3-5 22:37

熄燈

Dating for sex要收100麗山幣!?
關二哥 發表於 2020-3-5 22:30

黨籍都有,HACK了入後台嗎?

黨籍都有,HACK了入後台嗎?
馬仔 發表於 2020-3-6 02:15

黨籍可以自己填的

照片都沒有,如何光顧?
關二哥 發表於 2020-3-5 22:37

心領神會即可